אימוני כח לגבר בן 37 עם מסתדר אורטלי דו עלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

05/02/2022 | 01:49 | מאת: תודה על הפורום

בן 37, מסתם אורטלי דו עלי עם החרה קלה של האורטה ודליפה קלה-בנינוית מ2019. ד"ר הייתי אצלך בביקור. 1) האם מותר לעשות תרגילי פלאנק סטטי/דינאמי/צידי? 2) צלמתי בחדר כושר את כל מכשירי הכח שהם לא מוט חופשי והרמה (סקווט, דד ליפט לרגליים, חתירה עם מוט) - אלה עיקר התרגילים שעשיתי עד כה. האם אוכל לצרף תמונות לש מכשירים שונים שמבודדים שריר מסוים ואוכל בכל זאת לעשות? מספרתי אותם כדי להקל לסמן מה אפשרי מבינהם (משקל לא כבר. אבל לא רק 10 ק"ג): נניח מותר: 1אדום, 4אדום. אם זו בקשה חצופה, אנסה לזהות בניסוי ותעיה. ואשאל שוב בביקורת הבאה עוד חצי שנה. https://photos.app.goo.gl/QeX2owxaqrfsYCze8 3) המלצת לי להמנע מתרגילי שרשת סגורה - מה הכוונה? איך קל לזהות מכשירי שרשרת סגורה בחדר כושר?

אשמח לענות בפירוט שוב על כל שאלותיך באופן פרונטלי. אנא קבע תור לביקור חוזר

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט