אירובי לאחר הפסקה של שבוע

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

09/09/2021 | 10:40 | מאת: דרור

שלום רב, פיתחתי סיבולת לב ריאה בהדרגה במשך חודשיים, ולאחר מכן, עקב שפעת, הפסקתי לשבוע. כעט אני מעוניין לחזור לפעילות. השאלה האם להתחיל באותה נקודה(עצימות) שבה הפסקתי או כמה אחוזים פחות? מבחינת נפח האימון כמובן. לפני ההפסקה ביצעתי 30 דקות אירובי ב 65-70 אחוז מדופק מקסימלי. 4 פעמים בשבוע. אני בן 35 בריא. בתודה, וחג שמח, דרור

לאחר מחלה יש לחזור לפעילות באופן הדרגתי. להתחיל בפעילות בעצימות קלה-בינונית ולאחר מכן להעלות לעצימות גבוהה בהתאם לאיך שאתה מרגיש

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט