כאבים בחזה,דופק מואץ במאמץ אחרי חיסון קורונה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

31/08/2021 | 11:35 | מאת: יעל שביט

שלום רב, יומיים אחרי חיסון ראשון לקורונה,נער בן 15, תופעה של כאבים בחזה עייפות ודופק מואץ בפעילות גופנית.היינו במיון בצעו אקג צילום חזה ובדיקת דם.תוצאות תקינות. אתמול בוצעה בדיקת אקו לב אצל קרדיולוג רשם שהכל תקין וצריך מנוחה. היום כשבוע לאחר החיסון הילד לא מבצע פעילות גופנית,מעט כאב וכל פעילות קטנה (ניסינו זריקת כדור בבית) גורמת לדפיקות לב מואצות. האם זה תקין?מה ניתן עוד לבדוק? האם לגשת לחיסון שני? תודה

יש לשלול מיוקרדיטיס (דלקת שריר הלב) שיכולה להתפתח באופן משני לחיסון. עליכם להיבדק ע״י רופא קרדיולוג. ולא לעשות פעילות גופנית עד כמר הבירור

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט