חולשה ובחילה בעת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

30/08/2021 | 11:10 | מאת: אבי

צהרים טובים שמי אבי אני בן 56, 180 ס''מ גובה, ו-94 ק''ג משקל. אני עושה מעידות של 8 קמ' 2 בשבוע במהירות. גבוהה יחסית ואני מרגיש מצוין, לא מתנשף ולא מתאמץ. לאחרונה הכנסתי קצת הרמת משקלות, במשקל נמוך, ויחסית מהר יש לי בחילה קלה, חולשה ומעט קוצר, האם זה הגיוני או שמצביע על בעייה מסוימת או שמדובר בסיבולות אחרות וזה עניין של כושר פיזי?

יתכן ואימון הרמת המשקולות אינו מותאם לך.ממליצה להתייעץ עם מאמן כושר ולבנות תוכנית אימון מותאמת והדרגתית

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט