הרגשה רעה אחרי מאמץ גפני

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

10/08/2021 | 17:46 | מאת: ענת

שלום רב, בני בן 22, מאז היה בגיל 14 לאחר מאמץ ממושך בספורט: שני שעורי טניס ברצף, שעה של קפיצות על טרמפולינה, אימון בחדר כושר, או יציאה לריצה, כהוא מסיים - הוא חיוור כסיד, יש לו הרגשת בחילה ולוקח לו זמן לחזור לעצמו. אציין שעשה אקו לב ואקו במאמץ והכל היה תקין. אבל אולי כי הבדיקה לא ממושכת כמו אימון. יש לו לחץ דם נמוך, בדיקות דם צריך בשכיבה, אולי לא נושם נכון,אולי לא מתחיל אימון בהדרגה ואולי קשור לחומצה לקטית. עד כה היה סטודנט ולפניו בוחן בר-אור וכל יציאה לאימון מדאיגה אותי. אודה למתן כיוון.מה לבדוק ומאיפה להתחיל. תודה מראש.

אני לא יכולה לענות לך על השאלה מהפרטים שרשומים כאן. יתכן תגובתיות של לחץ דם, יתכן שמדובר ברמת מאמץ לא מותאמת. ממליצה לגשת ולהיבדק -קרדיולוג ספורט.

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט