ספורט לאחר צינתורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

05/05/2021 | 00:05 | מאת: אני

שלום, בן 44 בריא בדר"כ.. אבל עשיתי לאחרונה 2 צינתורים טיפוליים שבהם הוחדרו לי 2 סטנטים - 1 לכל עורק עקב הצרות של העורקים. כמו כן נתנו לי לקחת: קרדילוק פלאויקס אספירין קונטרולוקס(למניעת חומציות בכיבה) ליפיטור שאלתי היא: על איזו פעילות את ממליצה לי לעשות? האם יש דברים שאסור לי לעשות? נניח להרים משקולות או להתאמץ מדי? האם כדאי שאתאצן כל יום או כמה פעמים בשבוע?

שלום, באופן עקרוני ממחיצה על הליכה בעצימות קלה-בינונית לפחות 150 דקות שבועיות. בכדי לתת הנחיות מפורטות ומותאמות אישית, ממליצה להגיע ולהיבדק במרפאה לקרדיולוגית ספורט.

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט