תוצאות בדיקת גסטרו שעשיתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

08/05/2024 | 10:23 | מאת: שני

בוקר טוב, בעקבות שנים של כאבי בטן והתנפחות לאחר ארוחות וגם גזים ועצירויות הופניתי לבדיקת גסטרו. התוצאות: מעבר וושט קיבה 38 ס״מ, קיבה: ארוזיות בודדות בגוף קיבה באנטרום נמצאה בליטה ריריתית, על בסיס דלקת בעיקר אנטרלית, מתנפחת היטב. מה משמעות התוצאות? האם זה יכול להסביר את התופעות מהן אני סובלת שנים? האם נקסיום יפתור את הבעיה? האם יש צורך לחזור על בדיקת הליקובקטור אם יצאה שלילית לפני 4 שנים? ת

שלום נשמעה כמו דלקת בקיבה כן ממליץ לחזור לבדיקה הליקובקטר וכן להמשיך נקסיום

08/05/2024 | 11:06 | מאת: שני

תודה רבה דוקטור! האם אפשר לעשות בדיקת הליקובקטור בזמן שלוקחים נקסיום?

לא צריך להפסיק שבועיים לפני הבדיקה בטח תקבלי הנחיות לרופא גסטרו או משפחה אני כירורג ולא עושה בדיקות האלה .

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה