פתרון אנדוסקופי לביית ריפלוקס

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

30/04/2024 | 12:42 | מאת: אלכסנדרה

דוקטור, שלום , יש לי בקע סרפתי 3 סם . סובלת מאוד מכאבו צריבה בגרון ובפה , בחילות, חוסרת תאבון , ירידה במשקל , מלא לחה עם טעם רע , שיעול , לוקחת נקסיום 20 פעמיים ביום כשבועיים. אין עדיין הטבה .. אתה כתבת פה על פרוצדורה אנדוסקופיית כפתרון לבעיה . מה זה הפרוצדורה הזאת ומה הסיקויים לצאת מזה בכלל ? תודה

שלום רב אני מבין את הסבל ומסכים שצריך פתרון . אני מבצע רק ניתוחים לתיקון בקע טיפול אנדוסקופי תוצאותו כדאי לשאול בפורום רופאי גסטרו או רופא גסטרואנטרולוגי תודה על הבנה ובהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה