קושי בבליעה כאבי בטן בדיקות תקינות!

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

17/04/2024 | 16:55 | מאת: חנה

בת 27 ,3 לידות טבעיות כבר כמה שנים שאני סובלת מכאבי בטן עליונה ותחתונה, עצירויות על בסיס קבוע ולפעמים אני מרגישה תנועות בבטן למרות שאני לא בהריון. כמו כן כל דבר שנכנס לפה נתקע ואני ממש מרגישה את האוכל עושה את דרכו במערכת העיכול. יש לציין שהלחץ חריף יותר בשתייה ופרות וירקות. בוצה גסטרוסקופיה ויצא תקין אם קצת אדמומיות בוושט אך האומפרדקס לא עוזר. עשיתי בעבר דיאטה בה אכלתי רק עוף מלפפון ובייצים למשך חודשיים והרגשתי נורא!! הרופא המליץ על בדיקה שעוקבת אחרי המצב בזמן אמת. מה אתם אומרים? חשוב לציין שאני סובלת מפיברו וסחרחורות שלא נימצא לו מקור. תודה מראש!!

17/04/2024 | 16:57 | מאת: חנה

מעניין לציין שאני מרגישה בזמן אכילה שהאוכל יורד בצד ימין של הגרון.

שלום לא מספיק נתונים , צריך להמשיך בירור אצל רופא גסטרו רופא משפחה צילום בליעה חומר ניגוד מנומטריה של הושט ...... בהצלחה

צריך צילום בליעה חומר ניגוד

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה