קיבה בצד ימין ללא תסמונת גנטית.

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

05/03/2024 | 12:39 | מאת: אמא עתידנית

היי, בהריון, נצפתה קיבה בצד ימין של הגוף. שאר האיברים במקומם הנכון. בבדיקות גנטיקה נשללה תסמונת pcd. מה ההשלכות של חיים עם קיבה בצד ימין? האם נדרשים טיפולים, ניתוחים,מעקבים מיוחדעם או שניתן לחיות כרגיל ללא דאגות ?

שלום אם זה לא בגלל ההריון. המצב מולד , אז אפשר לחיות עם זה . מעניין מאוד . מציע לבוא אחרי לידה לביקור פרונטלי

05/03/2024 | 13:17 | מאת: אמא עתידית

תודה , מתלבטת האם להשאיר את ההריון . במידה ולא תיהיה תסמונת קרטנגר או pcd מנסה להבין האם המום עצמו של קיבה בצד ימין עשוי לגרום לבעיות עתידיות

לא חושב , אבל צריך לראות הדמייה ולהבין יותר לעומק .

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה