ניתוח מעבר וושט קיבה .......

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

02/03/2024 | 20:59 | מאת: מאיר ציון

הי דוקטור מצב די מורכב מקווה שאני יצליח להסביר הכל מגיל 15 אני מאובחן עם ריפלוקס קשה עם דלקת במעבר וושט קיבה ארוזיות ופברין מדד חומציות יצא פתולוגי ולחץ נמוך במעבר וושט קיבה במנומטריה דלקת קיבה אחרי חיידק בקיבה לאחר מכן סבלתי מהתקפים של פריחות בפלג גוף עליון דופק מהיר לחצי דם גבוהים וכו ואובחנתי עם תסמונת קרציונאיד מטופל אני במעקב של גסטרו כירורג ברמבם ואמליצו לי לעשות ניתוח לינקס מגנטי לוושט בגלל שפונדופליציה לא תחזיק בגלל בעיות ברקמת חיבור העם זה הניתוח היחיד שאני יכול לעשות או שיש עוד אפשרות כי הבנתי שאחר כך אני לא יוכל לעשות בדיקת אם אר אי כל בחיים. השמח לתשובה...

שלום אכן , לינקס מחליף לפונדופליקציה , ,שמים מגנטים , בלתי אפשרי לעשות MRI אחרי . יש עוד מספר פרוצדורות לא ניתוחיות נגד רפלוקס . רופאי גסטרו מבצעים אותן בכגון TIF, Stretta. יכול לפנות לרופא גסטרו ולברר בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה