עזרה דחופה.מרגישה לא טוב ממש.עזרתך

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

01/12/2023 | 01:54 | מאת: מלי הסובלת

בת 43 מאןבחנת עם גסטריטיס מאוגוסט התקפים חוזרים ונשנים של צרבת וכאבים חזקים בבטן עליונה-ביצעתי גסטרוסקופיה זוהתה דלקת נתנו לי נקסיןם 80 בגלל חוסר יכןלת לסבול נקסיום לקחתי 40 לוסק ומצבי השתפר אך ללא שהכל עבר ומדי פעם חוזר התקף כאב חזק ברום הבטן עם צרבת ובחילה וזאת במקביל ללקיחת לוסק! האם יכול להיות שיש לי הליקובקטור פילורי? הבעיה שבגלל שאני עם סותרים כבר חודשים אי אפשר לבדוק אותי ביצעו בדיקה בגסטרוסקופה ויצאה שלילית אבל הרופא משפחה אומר שבגלל שלקחתי במקביל לוסק אז לבדיקה אין משמעות. מה אפשר לעשות? מיואשת וכאובה

שלום רב . יכול להיות שאת סובלת מרפלוקס או במקביל יש בקע סרעפתי. הטיפול שקיבלת הוא נכון , לא משנה איזה מהתרופות סותרי חומצה נוטלת. צריך להמשיך בירור אצל רופא גסטרו ולא אצל כירורג . צריך להשלים ph מטריה , מנומטריה , צילום מעבר ושט-קיבה . אם לא נמצא סיבה לכאבים אז לבצע CT בטן . בנתיים אפשר להוסיף לטיפול ג'ל גביסקון או ezox בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה