האם MRI/MRA בטן מראה גם את הקיבה? אם לא, איזו בדיקת דימות כן?

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

10/11/2023 | 20:55 | מאת: סובל מאוד

האם ב- MRI/MRA בטן ניתן לראות את הקיבה? אם כן, האם כדי לאתר gastric ischemia מספיק MRI/MRA בטן רגיל או שצריך הנחיות מיוחדות לטכנאי (לדוגמה "להתמקד על הקיבה"? אם לא, איך עושים MRI/MRA שמדמה את הקיבה (כאשר אני מחפש בגוגל MRI/MRA קיבה אני מקבל MRI/MRA בטן ולא מצוין מפורשות שהוא מדגים גם את הקיבה)?

שלום אין פרטים מה הסיבה לmri mra שמתכוונים לעדות לך אבל אין MRI or mra קיבה , כדי לראות כלי דם או מצב של הקיבה בדיקה טובה CT angio אבל גם בmri ניתן לראות קיבה אבל בדיקה הזאת לא בדיקת הבחירה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה