גסטרוסקופיה בירור תשובה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

01/10/2023 | 17:48 | מאת: רבקה

שלום רב, בתאריך 26.9 עשיתי גסטרו לאחר כאבי בטן ברום הבטן שבאים והולכים.כאבים ממושכים שלוקח כמה שעות עד שעובר. נמצא: ושת תקין בגוף הקיבה ממצא תת רירית? לחץ מבחוץ? כ3-4! סמ. תריסריון חלק השני תקין נלקח ביופסיה. ונשלחתי לctבטן שרק עוד 3 חודשים יש תור פנוי מה יכול להיות הממצא? אודה לתשובה ברקע צליאק.

שלום רב ממצא הזה דורש בירור כמובן . עליך למצוא תור יותר מוקדם. לא הגיוני לחכות 3 חודשים . לגבי ''מה יכול להיות'' - אני לא תחליף לסיטי בטן . צריך להמשיך בירור בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה