כאבים בחזה צרבות וכאבי גב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

29/08/2023 | 15:25 | מאת: רמי

שלום ד"ר סלבה היקר. בחצי שנה האחרונה יש לי כאבים יומיים שלא מרפים בחזה שורף גרון גב עליון . עשיתי מספר בדיקות אקו לב גסטרוקופיה וקולונוסקופיה צילום חזה ב דם כלליות שלא נמצא דבר . ממתין לצילום וושט שנתנה לי רופאת משפחה . איפה הבעיה ? מה ניתן עוד לעשות ? תודה

שלום רב יכול להיות שמדובר במחלת רפלוקס . כתוצאה מהחזר חומצי לושט יש תופעות האלה . אני מציע לבצע עוד שתי בדיקות - מנומטריה וpHמטריה ולפי תוצאה להתאים טיפול בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה