כאבי בטן בהתחלה בבטן העליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

13/08/2023 | 17:21 | מאת: יגאל

שלום רב, אני מצטער שפונה לפורם זה, אבל מדובר באישפוז עקב כאבי בטן ללא אבחנה ברורה. כאבי בטן כשבועיים עם חום של 38 שהתחילו בבטן העליונה כמו צרבת. ב-MRI לא נמצא כלל התוספתן. דלקת בבטן התחתונה מימין. בין הנחות קיימת השערה שתוספתן התפוצץ מזמן. האם יש מקרים כאלה שחולה עם אפנדיציט לא פנה לרופא, התופתן נעלם והוא היה בריא תוך שנים? תודה

דלקת בתוספתן לא עוברת לבד , אם הוא מתפוצץ , מצב מאוד קשה . הדמיית בטן מאבחנת את זה טוב מאוד . לגבי כאבי בטן , צריך לפנות לרופא גסטרו בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה