סיטי בטן עקב כאבי בטן ירידה בערכי ברזל ודם סמוי חיובי בצואה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

13/07/2023 | 11:07 | מאת: דודו

שלום רב , בן 39 עקב כאבי בטן ירידה במשקל וירידת ערכי ברזל ותוצאת דם סמוי בצואה חיובי נשלחתי לסיטי בטן ולהלן הממצאים:דופן הבטן טשטוש מקומי וחוסר המשכיות קטן בלינאה סמילנרוס ב RLQ . האם בעקבות בקע על שם speglian? או שיש אבחנה מדדלת ? מה המשך הבירור מה עליי לעשות?

שלום זה פחות קשור לחתום שלי תשובת סיטי לא אומרת הרבה , אין עדות לבקע בדופן . לצורך בירור אנמיה צריך לפנות לגסטרו ולהצע בירור במסגרת גסטרו בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה