מנומטריה..............

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

26/04/2023 | 20:06 | מאת: בר

אין אף אחד שיכול לעזור לי הרופאי גאסטרן בבלינסון לא מוכנים לעזור לי בלי מנומטריה אני עם קושי בבליעה והחיים נדפקים ככה אני הפכתי לכמו חייה שמחפשת לשרוד הבדיקה היחידה זה המיפוי שהוכיחה לחץ מוגבר בles סטיז אך אני בטוח שזה יותר מזה האם אפשר לעשות לי ניתוח הלר על דעת עצמי

אני מבין בלי אבחנה אף אחד לא יסכים לנתח בניתוח יש סיכונים וסיבוכים .

27/04/2023 | 11:50 | מאת: בר

איך אפשר לאבחן ללא מנומטריה ? אם כמה שנים יש עלייה של חומצה לושט אפשר לראות משהו בביופסיה בגאסטרוקפיה ?

אתה מערבב כמה דברים . אין קשר לחשיפת חומצה ומנומטריה בניתוח האלה אין לעגל פינות תשתדל לבצע מנומטריה

27/04/2023 | 14:43 | מאת: בר

אני שואל כי אני מנסה להשיג אבחנה אם יש קושי בבליעה כמה שנים ורגוריטציה כרונית יש מצב שיהיה אבחנה ביופסיה גאסטרו? כי זאת הבדיקה אולי היחידה שאני יכול לעשות נניח eoe דלקת ושט יכולה לגרום לפגיעה בהתכוציות ושט?

לא חושב תמשיך בירור אצל רופא גסטרו תודה ובהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה