כאבים חדים בסרעפת בזמן שיעול או התעטשות

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

28/12/2022 | 02:04 | מאת: סמדר

שלום לפני כשלושה חודשים טופלתי באנטיביוטיקה על מנת להיפטר מההליקובקטור. לפני כמה ימים התקררתי ובכל פעם ש השתעלתי ועדיין אני חשה כאבים עזים בסרעפת או מתחת לבית החזה . האם זה מעיד על בקע בסרעפת? בנוסף הבטן התחתונה נפוחה מעט והכאבים נמשכים. אשמח להבין מה זה.תודה.

שלום התסימנים שלך לאו דווקא מעידים על בקע סרעפתי. יכול להיות שמתחת שרירי בטן תוך כדי שיעול . אני ממליץ לחכות שמחלה וירלית תחלוף ואם עדיין את תרגישי תסמינים אלה אז תעשי בירור -גסטרוסקופיה. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה