גסטרואנטרולוגיה-מנומטריה וושתית

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

25/10/2022 | 08:57 | מאת: אביתר

היי היום עברתי בדיקת מנומטריה בוושת בגלל קשיים בבליעה, אוכל שנתקע בוושת, כאבים באיזור החזה העליוןֶ ובלבול בדיבור לפעמים ולקראת הבדיקה הייתי אמור להיות בצום 6 שעות ובמידה וצריך לקחת תרופות לשתות עם קצת מים. שעה וחצי לפני הבדיקה בטעות שתיתי קצת לימונדה ולא ציינתי את זה למבצעת הבדיקה כמה זה קריטי? כמה זה משפיע על התוצאה של הבדיקה?

שלום אם עברת בדיקה בהצלחה, כבר טוב . לא אמור להשפיע על תוצאות

25/10/2022 | 10:06 | מאת: אביתר

היי תודה רבה קודם כל על המענה. אז למה בכל זאת ביקשו לצום? עדיין לא קיבלתי את התוצאות של הבדיקה

להיות לא בצום בבדיקה זה מצב מסוכן , אפשר להחנק אתה יכול לשאול כל השאלות האלה רופא גסטרו בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה