פתרון לדיספגיה בגלל לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

18/07/2022 | 12:06 | מאת: ענת

שלום לדר כמענה לתשובתך עשיתי ברור סיטי בטן שהיה תקין וקולונסקופיה שהיה תקין ומנומטריה שהראה לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון בזמן אחרון ממש מתקשה אחרי הבליעה המים והמזון והתרופות לא יורדים מסוגלת לבלוע אבל האוכל והמים תקועים בגרון וחונקים גם האף יבש ומתקשה לנשום דרכו אין לי ריר באף כל רגע יש גזים אינסופיים שצורבים ברקטום בוולווה בגלל משלשלים שלוקחת כנראה יש לי אי סבילות למשלשלים חייבת לקחת כי יש לי עצירות כרונית בגלל הפרקינסון הרגשה קשה של מחסור באויר לנשימה אני לא רוצה להיות תלויה בזונדה האם אין פתרון אחר לא כריתה של הושט אלא חיתוך הסוגר הושטי העליון השאלה אם יעזור כי הדיספגיה זה מהמוח

מקרה מורכב לדיון בפורום כמו שאני יכול להבין כירורגיה (חיתוך ) לא יעזור במקרה שלך צריך לחפש טיפולים לא פולשניים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה