כאבים בבטן שמאלית עליונה וקופיגראונד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

06/05/2022 | 05:46 | מאת: יפעת

עם כאבים בבטן שמאלית עליונה וקופיגראונד בכמות מישתנה כל פעם בעיקר בבוקר אחרי שנת הלילה ובעיקר בשינה על צד ששמאל( נימנעת) וושט שורפת לעיתים אחרי אוכל ושתיה יחד כאבים בכתף שמאל למעלה יש לי שיחה עם גסטרו רק ב19 למאי החודש - אני אחרי ניתוח בריאטרי משנת 2011 - טבעת( בשנה האחרונה עליה של 12 ילוגרם, אולי זה לוחץ על הטבעת?)

שלום לדעתי , יש קשר ישיר לניתוח שעברת -טבעת. גוף זר יכול לעשות פצע לחץ בקיבה שיכול להסביר גם כאבים בבטן שמאלית עליונה , הקרנה לכתף, הקאה קפה טחון את חייבת גסטרוסקופיה וסיטי בטן

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה