שקוף וושט קיבה הרחבה של הוושט

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

13/02/2022 | 22:36 | מאת: סמדר בקל

שלום , אני 10 שנים לאחר ניתוח שרוול , כעת לפני ניתוח בריאטרי נוסף בגלל עליה במשקל. בתשובת " שיקוף וושט קיבה , התקבלה תוצאה זו " וושט הודגמה מורחבת לכל אורכה.הודגם ריפלוקס מהותי מקיבה לוושט.שאלתי ;מעבר לריפלוקס שייש לי. האם נדרש עוד ברור לגבי ההרחבה של הוושט ? האם זה תוצאה של ריפלוקס ? אני נוטלת נקסיום באופן קבוע. תודה !!!

שלום לך נכון מאוד שאת עוברת ניתוח נוסף מעקף קיבה בגלל רפלוקס. חוץ מי שיקוף שעשית כמובן צריך גסטרוסקופיה עדכנית ומנומטריה אבל כדאי להתייעץ עם רופא מנתח בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה