כאב חזה שמקרין לגב ולצלע

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

17/01/2022 | 02:26 | מאת: NOT_FOUND

שלום ןברכה דוקטור אני בת 28 גובה 1.56 משקל 50 והשאלה שלי האם ריפלוקס יכול לגרום לכאבי גב? לפני שנתיים גילו אצלי ריפלוקס נתנו לי לוסק לתקופה אך לא לקחתי כרגע קיים כאב בצד ימין של החזה גם בזמן נשימה עמוקה ומין טעם חמוץ שעולה לכמה שניות כמו מחנק וכמו צריבה וכאב בחזה אפילו בצוואר לאחרונה הכאב הוא כאב מדגדג/מגרד כזה שמרגיש עולה ויורד לא ברור לי אם זה מהוושט או מהריאה זאבל תמיד בעת הכאב הזה כואב לי גם בגב באותו המקום ולאחרונה גם בצלע הייתי במיון לפני כשבוע הרופא על סמך בדיקה פיזית ובדיקת דם די בסיסית שיצאה תקינה החליט שזה דלקת סחוס הצלע מה שלא נראה לי כל כך…

שלום לך תאורתית כל התסמינים שתיארת יכולים להיות קשורים למחלת רפלוקס , כמובן צריך לשלול סיבות אחרות ממליץ במשך מעקב גסטרו

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה