שאלה לגבי צרבות וכו ...

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

17/10/2021 | 16:00 | מאת: אא

שלום רב בעבר הייתי סובל מצרבות לא קשות מאוד מאוד וזה נעלם .ולא קורה בתדירות האם זה דורש בדיקה והאם אדם יכול להיות עם החזר ושתי ללא תסמינים .? והאם זה עשוי להזיק . כי בדרך כלל אני מבין שמטפלים שיש החזר והאדם סובל מצרבות קשות וכו . ?

שלום לכל בן אדם יש צרבות מדי פעם . תלוי בסוג האוכל , כמות האוכל . כמובן יש החזר ללא תסמינים גם. כדאי לעשות בירור אם זה חוזר ומצב מחמיר . בירור עושים דרך רופא גסטרו . בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה