גסטרוסקופיה תקינה וגרפסים כל הזמן

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

27/09/2021 | 01:17 | מאת: א

זה אני עם החשד ל-HDGC. עשיתי גסטרוסקופיה פרטית לפני שבועיים והיא יצאה תקינה לחלוטין. ללא כיבים, ללא הליקובקטר וללא דלקת בוושט. לא נלקחו ביופסיות. זה מאוד הפתיע אותי כי יש לי טעם חמוץ שעולה אחרי האוכל כבר שנים והייתי בטוח שימצאו לפחות דלקת חמורה בוושט. כמה אני יכול להיות רגוע? כי כל הזמן יש לי גרעפסים מזה כחודשיים וזה מאוד מדאיג אותי. אני לא חושב שזה בליעת אוויר. ניסיתי ליצור קשר עם היחידה הזאת בבלינסון אבל לא ענו לי. אני עדיין משוכנע שאני עומד למות בקרוב... אם היה לי linitis plastica היה סביר שהיו רואים משהו לא בסדר בבדיקה? תודה

קודם כל , אתה לא הולך למות דבר שני , אתה צריך להמשיך בירור במכון גסטרו ולא לפנות לכירורג . בטוח , רופא גסטרו נתן הנחיות להמשך בירור . יש עוד מגוון בדיקות לבירור בעיות של מערכת העיכול , ביחד עם רופא גסטרו אתם צריכים להחליט איזה בדיקות מתאימות לך חוץ מזה תמיד אתה יכול לעשות CT בטן דרך רופא משפחה . הבדיקה הזאת מאוד עוזרת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה