בירור מעל לשנה ,בעיית תנועתיות של בוושט

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

21/07/2021 | 22:06 | מאת: טופז

שלום אני בבירור מעל לשנה אני סובלת מכאבים בבת חזה תחושת מחנק כאבים בגרון , בחילות ותחושה שהאוכל נתקע , חולשה, עשיתי גסטרו שנחשב תקין , עשיתי בליעת בריום שראו ריפלוקס קל , עשיתי בראבו עם תוצאה של mild supine Adidas ruflx ומונוטריה עם תוצאה של הטונוס סוגר התחתון הוושטי ירוד במנוחה , ועם רלקסציה מלאה בזמן בליעות בסיכום תנועות בלתי אפקטיביות של גוף הוושט וטונוס ירוד במנוחה בסוגר התחתון , עשיתי מיפוי לריקון קיבה שניחשב קצת איטי , אני ללא הבחנה או פיתרון או טיפול ואני ממש סובלת , אשמח לפיתרון או יש בדיקות אחרות , כי אני לא יכולה כבר לחיות בצורה כזאת

שלום לפי תוצאות של הבדיקות שעשית אפשר להגיד שיש בעיה בתנועתיות הושט. בדרך כלל בעיה בעצבוב של מערכת העיכול עליונה . טיפול הוא לא כירורגי שעלול להחמיר את המצב שלא רצוי. טיפול הוא תרופתי moilium, resolor. מי שמטפל במחלות אלה זה נוירו-גסטרואנטרולוג. ,(פרופ' דיקמן, ד''ר פורמן) בהצלחה

22/07/2021 | 12:31 | מאת: טופז

תודה על תגובתך אתה חושב שזה שיתוק קיבה?

זה לא שיתוק אלה הפרעה בעיצבוב

22/07/2021 | 14:16 | מאת: טופז

יש לי את 2 התרופות שציינת מוטליום לא עוזר לצערי , ורוזולור עושה לי עוד יותר גרוע

אני מבין , לצערי ניתוח לא יפתור את הבעיה ואפילו יעשה יותר גרוע . מציע להתייעץ עם פרופ' דיקמן בנושא .

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה