צרבת קשה כל שבועיים בערך

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

10/07/2021 | 21:10 | מאת: כפיר

שלום רב. מזה כ4 שנים סובל מהתקפי צרבת קשים.בתחילה זה היה בתדירות של פעם בחודש לכמה שעות וכיום זה אחת לשבועיים. הבעיה היא שכאב הצרבת הוא מעל 24 שעות בכל התקף.עברתי כבר 2 בדיקות גסטרוסקופיה ונמצא שהכל תקין.מיותר לציין שנקסיום לא עוזר במקרה שלי או כל כדור אחר.אני לא שותה אלכוהול ולא מעשן בכלל.משקל תקין .איזו בדיקה עלי לבקש על מנת לטפל בבעיה ולא בתסמינים ?

שלום קודם כל , יש תרופה שיכולה לעזור לך בנתיים , היא Ezox דבר שני , יכול להיות שיש לך מחלת רפלוקס. כדי לאבחן אותה צריך לבצע בדיקה pH מטריה ובדיקה מנומטריה לבדוק לחץ בושט . לאחר הבדיקות האלה ניתן לדון על טיפול בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה