ירידה חדה במשקל , אובחנתי עם חיידק הליקובקטר

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

06/07/2021 | 05:08 | מאת: דורית

שלום דר', אני כמעט בת 60, אובחנתי לפני שבוע עם חיידק הליקובקטר, וקיבלתי טיפול באנטיביוטיקה, קארין 500מג פעמיים ביום, ורוקסו 150 מג פעמיים ביום ונקסיום של 40 מג פעם ביום, מאז הטיפול סובלת מכאבים בטן חזקים , חוסר תאבון ובחילה, הומלץ לי להפסיק את הטיפול, ואני מנסה לאכול קצת יותר , אך יש ירידה חדה במשקל, חצי קילו ביום, גם ראיתי דם בצואה , פניתי לרופא גסטרו, ואמר לעשות קולונוסקופיה וגסטרוסקופייה, אך התורים ארוכים, אני ממש פוחדת , וחושבת שאולי יש מחלה מסוכנת אחרת שגורמת לאיבוד משקל בצורה חדה, כמו כן יש לי טעם מר בפה כל הזמן והלשון לבנה, אודה לעזרתך הדחופה, מיואשת מאוד אובדת עצות, נכנסתי לחדרה בעקבות המצב, אני מעוניינת להגיע למרפאה שלך לבירור.האם זה אפשרי, ואם כן כמה שיותר דחוף

שלום כרגע אין לך מחלה כירורגית . למזלינו את לא צריכה עזרתי בשלב זה . התופעות שלך קשורות לטיפול תרופתי כרגע ואת חייבת לסיים אותו. אין מנוס לבצע גסטרוסקופיה קולונוסקופיה.אין מה לפחד , אין סיבה כרגע . בהצלחה

07/07/2021 | 01:53 | מאת: דורית

תודה על המענה, אך האם הכדורים לטיפול בחיידק גורמים לירידה במשקל. אני מנסה לאכול קצת יותר, אך עדיין יש ירידה,

ירידה במשקל לא קשורה לנטילת כדורים

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה