דם בצואה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

28/05/2021 | 14:57 | מאת: אנונימית

שלום, במשך כמה חודשים אני שמה לב שלאחר שאני עושה מס 2 בשירותים, מתנדף מהצואה מן נוזל אדום, וגם אתמול שמתי לב שיש לי על הצואה כתמים כהים מאוד, אני נורא חוששת שזה דימום ובקרוב גם אמורה להתחיל טיפול אנטיביוטי עבור בעיה אחרת ואני חוששת שאם אכן יש לי דימום במערכת העיכול האנטיביוטיקה תשפיע לרעה . האם יש לי ממה לחשוש? האם אכן מדובר בדימום? מציינת בנוסף שאני בת 20 ולא סובלת כלל מכאבי בטן .

שלום לא נראה לי . אבל את צריכה לפנות לפרוקטולוג בפגישה פרונטלית

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה