רפלוקס קיבתי האם בגיל 77 אפשר לעבור נתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

22/05/2021 | 17:03 | מאת: רפלוקס שסתום הקיבה חלש

סובלת כבר 3 שנים מרפלוקס 3 פעמים בלילה קולונוסקופיה. וגאסטרו. תקינים. שסתום חלש אני בת 77 האם אפשר לנתח ולחזק את שסתום סוגר הקיבה? לוקחת כדור קונטרולוג 40 מג לפני ארוחת ערב קניתי מיטה מתכונת כלום. לא עוזר לוקחת בלילה שמתעוררת גביסטון עוז ר ל3 שעות אני מיואשת הרופא שלי אומר שנתוח שסתום בגילי זה 100 אחוז כשלון. מה לעשות. ????

שלום איך את יודעת ששסתום חלש , עשית מנומטריה ? pH מטריה? אם כן , אז מה תוצאות ? אם מדובר בשסתום חלש, לחזק אותו אין אפשרות כי זאת בעיה אנטומית. ניתן לתקן אותו אך ורק בניתוח.. לא מסכים לחלוטין עם הרופא שאמר על כשלון 100%. כשלון בערך 15-20% בכל הגילאים. הגיל הוא לא הוראת נגד הניתוח , העל תלוי במצב הכללי ובריאותי של המטופל. בגלל שסבל שלך משמעותי יש מקום לשקול ניתוח בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה