ביקורת לניסן דחוף או לא

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

27/02/2021 | 21:21 | מאת: אבי

עברתי ניסן לפני כ7 שנים אני חש לא טוב בבטן בצד ימין למטה, שזה לא קשור כביכול לאיזור הניתוח וגם קפצתי למיון, הם אמרו שאלך לביקורת כרגע קבעו לי ביקורת עוד חודש וחצי וזה לוקח זמן רב מדי.. אני רוצה לדעת האם כדאי להופיע בפתאומיות אצל רופא, כדי לא להתמהמה

שלום . אני מסכים אתך , לא נראה לי שיש קשר לניתוח שעברת לתלונות של היום . לגבי דחיפות זה תלוי בהרגשתך , מצבך . אם נבדקה אצל רופא , ונאמר שאין דחיפות וניתן לחכות , זה בסדר אך אם אתה עדיין מותרד , או יש החמרה בהרגשתך כדאי לבקר רופא יותר מוקדם בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה