סרטן קיבה גרורתי - טיפול בעזרת Cyramza ו-Keytruda

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

22/02/2021 | 13:36 | מאת: ירון

שלום רב, אשתי אובחנה לפני כמה חודשים בסרטן קיבה גרורתי. מטופלת בכימותרפיה ועברה גם ניתוח "הייפק" לפני חודשיים. לפי הנתונים לאשתי צביעה חיובית ל PDL 1 (המשמעות, כי יש חלבון כזה שיכול אולי להגיש לאימונטרפיה כלומר תרופה ביולוגית). התרופות המוצעות לטיפול הן Cyramza ו-Keytruda (או דומות להן) אשמח לשמוע על אנשים או קרובים שיש להם ניסיון בתרופות אלו, האם זה עזר לכם? היו תופעות לוואי חריגות? שיפר סיכויי החלמה או תוחלת ועוד? תודה, ירון

שלום . נכון , טיפול הזה חדשני ויעיל למי שמתאים . עדיין טיפול הזה במסגרת ניסוי . מי שמנהל ניסוי קליני זה אונקולוגים . אני מציע לחפש פורום אונקולוגי ולשאול שם . בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה