ביקורת אחרי ניתוח בקע סרעפתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

22/02/2021 | 09:40 | מאת: גליה

עשיתי ניתוח בקע סרעפתי ב"בילינסון". אין לי אפשרות להגיע לביקורת אחרי חודש כי מרפאות החוץ עובדות רק ביום שלישי בבוקר כשאני לומדת ולא יכולה להגיע. לכן, בבילינסון אמרו לי שאני צריכה למצוא "רופא בקהילה" כדי שיעשה את הביקורת. איך ואיפה אני מוצאת רופא לבצע את הביקורת? מדוע אין אפשרות להיבדק ביום אחר, במקום אחר בבית החולים עם אחד הרופאים שניתח אותי? למה מרפאות החוץ בתחום הקיבה/ושט לא יכולות להתגמש וללכת לקראת המטופלים של בית החולים? למי אני יכולה לפנות כדי לבצע ביקורת אחרי ניתוח?

שלום צער לי לשמוע אבל אני לא כתובת לתלונות . מערכת עובדת בלי קשר רצון שלנו . מרפאה פעם בשבוע בימי שלישי . בימים אחרים , מרפאות אחרות תופסות זמן . הגדול כל כירורג של ק''ח יכול לבצע מעקב . לא צריך כירורג ספציפי אם אין בעיות . את יכולה לפנות לכירורג שניתח אותך

23/02/2021 | 17:37 | מאת: גליה

פניתי לרופאים שניתחו אותי, אף אחד לא היה יכול לקבל אותי לביקורת (הצעתי להגיע לחדרים שלהם בבית החולים, מתי שהם רוצים, חוץ מיום שלישי בבוקר). לבסוף, הייתי צריכה לחפש רופא מה"מושלם" בתשלום נוסף שלי.... אם זאת האחריות של הרופאים שניתחו אותי, לבצע ביקורת שהכל בסדר אחרי הניתוח, למה לגרום לי הוצאות נוספות ?

מצטער , אבל זה לא פורום לנושאים האלה .

04/04/2021 | 14:58 | מאת: בלאל

שלום אני בן 33 אבא לשני ילדים עשיתי לפני שבעה חודשים גאסטרו סקופיה ממצאים דלקת קלה בושט ופקע סרעפתי קטן לפני חודש עשיתי עוד פעם גסטרו אמרו לי אין דלקת ואין פקע יש גירוי קטן אני עדין מרגיש צרבת

שלום יש לך כנראה מחלת רפלוקס כדי לאבחן אותה , נדרשות בדיקות נוספות, כגון שיקוף בליעה - מעבר ושט קיבה , מנומטריה ובדיקות חשיפת חומצה בושט -pHמטריה . בנתיים מומלץ לקחת כדורים סותרי חומצה . בהצלחה

04/04/2021 | 19:05 | מאת: בלאל

דר מה זה ריפלוקס ואיך מטבלים אני גבר יותר משנה ולא מצליח לחזור לחיים טבעים נמאס גבר אפשר לעזור היתה מקבל נקסיום 40 פעמים ביום ולא עוזר לי בלי הנקסיום פחות צרבת

04/04/2021 | 19:16 | מאת: בלאל

מה לגבי הבקע כמה חודשים אמרו יש בקע קטן גולש בטן ועכשו אמרו שאין בקע

כנראה בקע קטן גולש ,לא תמיד רואים אותה . בלי בדיקות שציינתי בכל זאת לא מתקנים בקע גולש

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה