תוצאת בדיקת PH למשך 24 שעות

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

14/02/2021 | 19:38 | מאת: מודאג

שלום ד"ר, הייתי מועמד לניתוח לתיקון בקע סרעפתי בעקבות שהיו לי צרבות ודלקת בוושט בתוצאת הבדיקהPH הרופא רשם שהתוצאה מתאימה ל- hypersensitive esophagus מה זה אומר? ומה המשמעות של זה? ואיך ניתן לטפל בזה? הרופא כירורג ביטל לי את הניתוח בעקבות זה והפנה אותי לגסטרו אבל לא הבנתי כלום חשבתי שאני יעשה ניתוח ויסיים עם זה אבל אני מרגיש שזה לא נגמר אם תוכל להסביר לי יותר אודה לתשובתך

שלום רב לא ברור לי אבחנה הזאת. יכול להיות חסר כאן מידע מלא . בכול זאת עליך לפנות לרופא גסטרו , מומחה בתנועתיות של מערכת העיכול . לא רואה סיבה לא לבצע ניתוח נגד רפלוקס הוכח . בהצלחה

15/02/2021 | 11:38 | מאת: אדם

תודה רבה לך על המענה!, אכן קבעתי תור למומחה גסטרו רק שזה לעוד המון זמן ולבינתים אני לא יודע מה קורה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה