ניתוחלתיקון רפלקס- ושט צרבת

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

11/02/2021 | 11:25 | מאת: גדי

שלום רב ד"ר, שנים, אני בן 53, סובל מצרבת עם כחכוך חזק, חנק וכאבי בטן. מטופל שנים בתרופות נקסיום 80 מ"ג פמוטידין 40 מ"ג. גביסקון 250 מ"ג. נסיתי גם לוסק ודקסילנט,ללא הטבה. אני מורה בעבודתי ומאוד נחנק בשיעורים. כליום קם בהרגשה לא טובה. שותה הרבה, ללא שיפור. האם כדאי לעבור את הניתוח לתיקון הוושט? קראתי מאמרים מדעיים שהבעיה חוזרת.

שלום הבעיה שלך ברורה לי ,הייתי ממליץ על בדיקות נוספות כדי להוכיח רפלוקס בודק סוגר וושטי התחתון. לדעתי מגיע לך ניתוח נגד רפלוקס

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה