ביופסיה מפוליפ בקיבה מה המשמעות?

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

27/01/2021 | 13:22 | מאת: אביגדור

לאחר ביופסיה מפוליפ בקיבה בגודל 10 ממ נתקבלה התשובה הבאה: Gastric polyp : superficial foveolar mucosa with focal erosion,acute inflammotory infiltrate and lamina propria edema בצילום שצורף זה נראה כמו מסה שטוחה. מה המשמעות והאם כדאי לעשות בדיקה חוזרת ותוך כמה זמן? בנוסף, אני נוטל מיקרו פירין ופלביקס כבר שנה וחצי לאחר צינתור טיפולי, האם זה קשור? מצורפת התמונה

שלום, זו תשובת ביופיסה של פוליפ שפיר לחלוטין, אין קשר לטיפול בנגדי קרישה ניתן לעשות מעקב של גסטרוסוקפיה פעם בשנתיים כדי להתייעץ עם רופא גסטרו בעניין הזה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה