שיעול במהלך ניתוח לריפלוקס

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

06/01/2021 | 22:04 | מאת: ירון

שלום רב, אני מתלבט האם לגשת לניתוח תיקון סוגר הוושט פלוס בקע בסרעפת. הריפלוקס אצלי חמור וזה גורם לי להשתעל הרבה. מה למעשה יקרה אם אצטרך להשתעל במהלך הניתוח? האם בהרדמה מלאה כל התופעות שיש לי ביום יום כמו המון גרעפסים, שיעול ועלייה של הריפלוקס שהיא כל הזמן גם כשאני בצום זה לא יפריע לניתוח או שלא יקרה? תודה!!!

שלום . נראה לי אין ברירה מלעשות ניתוח . כל התופעות לוואי שלך חמורות . בסופו של דבר יגרום לנזק בלי הפיך כמו פגיעה בושט, ריאות. במהלך הניתוח אין סיכוי להשתעל או להקיא .ההרדמה מטופל משותק , יש לו צינור שמגן על דרכי נשימה . בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה