שלום רציתי להיתייעץ ולשאול מה הכיון יכול להיות של תוצאה כזאת?

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

15/11/2020 | 21:50 | מאת: טופז

שלום רציתי להיתייעץ ולשאול מה הכיון יכול להיות של תוצאה כזאת? אני סובלת מכאבים בבליעה ובגרון אני צרודה כבר תקופה , וכאבים כמו כאילו האוכל נתקע חשבתי לכיון אכילזיה

שלום על סמך תלונות כאלה קשה לעשות אבחנה צריך בירור יותר מעמיק . להתחיל מרופא אאג אחר כך רופא גסטרו. שיקוף בליעה בהצלחה

16/11/2020 | 06:48 | מאת: טופז

הייתי אצל אף אוזן גרון הוא אומר שהבעיות האלה לא קשורות אליו וההחמרה הוא אחריי האוכל

אז יש כיוון לבעיות ושט קיבה לכן ממליץ על צילום שיקוף בליעה , גסטרוסקופיה . ולפי תוצאות להמשיך בירור

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה