כאבים חזקים ליד התבור

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

02/11/2020 | 21:57 | מאת: סיגל

שלום, אני חודשיים וחצי אחרי ניתוח קיסרי. הניתוח קצת השתבש לאחר שנשאר לי נוזל בכל חלל הבטן שגרם לדלקת(רוב הנוזל היה מעל הכבד וליד הסרעפת). הנוזל נוקז. מאז יש לי כאבים ממש חזקים ליד הטבור. לפעמים ממש קשה לי לעבור ממצב של ישיבה לעמידה. לפעמים אני גם מרגישה שאני נשרפת מבפנים והשריפה מורגשת גם לכיוון הקיבה ובית החזה. עשיתי סיטי שהראה שעדין יש דלקת אבל במגמת שיפור ונאמר לי שזה לא הסיבה לכאב. עשו לי גם בדיקת גסטרו ולא מצאו כלום. גם כירורג בדק אותי ואמר שהוא לא רואה שמדובר בבעיה כירורגית אבל רופא נשים אמר שזה לא יכול להיות בעיה גניקולוגית. מה אני עושה מכאן? כבר חודשיים אני ככה. קשה לי ללכת יותר מחצי שעה ואני סובלת כל יום,כל היום מכאבים. אשמח לעזרה. תודה.

סיגל כתבת לי כבר בתאריך 18.10 עניתי לך כבר אין לי להוסיף יותר מזה תודה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה