כאבים חזקים ליד התבור ומעל התבור עד בית החזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

18/10/2020 | 22:20 | מאת: סיגל

שלום, ילדתי לפני חודשיים בניתוח קיסרי. הניתוח הסתבך בגלל נוזל שהושאר לי בבטן(בין הסרעפת לכבד)וגרם לדלקת בבטן ובפצע של הניתוח. בוצע ניקוז ועשו לי סיטי. עדין ראו דלקת והסננת שומן. מאז יש לי כאבים בכל איזור חגורת הבטן ליד התבור ומעל התבור עד בית החזה. זה ממש הרגשה שאני נשרפת מבפנים. זה מחמיר באכילה וכשיש לי גרעפס וגם בתנועה. אני חיה על משככי כאבים מרוב ששורף לי. חשוב לי לציין שבעבר גילו לי בקע קטן בסרעפת. לא יודעת מה לעשות. ממש שורפת לי הבטן כל יום כל היום ואני סובלת. אשמח לעזרה. תודה.

שלום. לא נראה לי שיש קשר לבקע סרעפתי. יכול להיות שעדיין יש קשר לתופעה שעברת אני חושב שצריך לחזור לסיטי בטן . לבדוק האם יש קולקציה נוזלית בבטן , דלקת במעיים או כיס המרה , לבלב . כדי לפנות לביקור פרונטלי אצל כירורג בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה