רפלוקס משך כל שעות היום

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

21/03/2020 | 15:15 | מאת: לי

מעולם לא סבלתי מצרבות. לפני כחודש וחצי הקאתי ומאז אני סובלת מרפלוקס וכאבים בחזה. בדיקת גסטרו הראתה בקע סרעפתי גולש קטן. מטופלת מאז בנקסיום 40 אשר מסייע קצת לכאבים בחזה אך לא לתחושת הרפלוקס (מרגישה כל הזמן שמשהו תקוע בגרון). מה הפתרון במצב כזה? האם יש טעם להמשיך בנטילת נקסיום? האם יש צורך לשקול ניתוח? מיואשת מהמצב

שלום לך בת כמה את ? נראה לי שאת מתקרבת לניתוח אנטירפלוקס . בנתיים צריך להמשיך נקסיום. לפני ניתוח עליך להשלים בירור בגסטרו - בדיקת חומציות בושט pHmetria,ומנומטריה בהצלחה

21/03/2020 | 22:36 | מאת: לי

בת 40 האם הניתוח הוא לתיקון הבקע או הסוגר? מה סיכויי ההצלחה של ניתוח כזה?

הניתוח לתיקון בקע ואנטירפלוקס . סיכוי הצלחה מעל 80%

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה