מעי חסום ירידה בתאבון וכאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

24/02/2020 | 23:02 | מאת: עינב

שלום דוקטור,בעלי אושפז לפני חודש וחצי עם חסימת מעי שבסופו של דבר נעשה ניתוח לפרוסקופי,שבוע לאחר השיחרור סבל מכאבי בטן וקיבל טיפול תרופתי אך אושפז שוב כשבועיים לאחר הניתוח עם חסימה חוזרת שנפתרה עם טיפול שמרני של זונדה..מאז(כשבועיים)הוא סובל המון מצרבות ובחילות,ירידה במשקל וכאבים בבטן התחתונה(יש תור לקולונוסקופיה לגסטרוסקופיה לסוף מרץ) האם זה יכול להיות קשור לחסימת המעי ממנה סבל?

שלום יכול להיות שחסימה נפתחה אבל המעיים עוד לא חזרו לתפקוד מלא , לכן יש עדיין הפרעה הניקוז של מעי. אין ספק שהוא צריך בירור גסטרו . בנתיים להזהר מכלכלה מוצקה . במידה ומופיע תפיחות הטמעת , החמרה בהקאות יש לפנות לב''ח בהלצחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה