בטן נפוחה כבר הרבה זמן

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

30/01/2020 | 16:29 | מאת: רונן

בן 24 לא שמן ההפך אני מתאמן ,היה לי את החיידק היליקובקטור שטופל ואחרי החיידק עשיתי גסטרוסקופיה ונמצא דלקת בוושט קיבלתי טיםול 3 חודש באומםרדקס שאני עומד לסיים, תוך כדי בגלל הבטן הנפוחה (ולא נראה לי שזה מהדלקת בוושט) עשיתי גם סיטי תקין אבל הבטן עדיין נםוחה חצי שנה , אני כבר משתגע מה אני צריל לעשות???

שלום לך לדעתי , אתה צריך לחזור לרופא גסטרו ולא לכירורג . חוץ מזה כדי לעשות בדיקות דם דרך רופא משפחה לאי סבילות לקטוז, צאליאק . בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה