כאבי בטן חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

29/01/2020 | 14:41 | מאת: מישהי

שלום דר', שאלה בבקשה. בת 66. לפני חודשיים וחצי התחילו לי כאבי בטן נוראיים, למטה, באמצע כבר לא מזהה איפה. עשיתי U.s איברים יצא בסדר, מחכה לפאפ מרופא נשים בדיקה ידנית בסדר. חודש הבא יש לי תור לגסטרו ולעשות קולנוסקופיה שלא עשיתי 25 שנה. כאבי הבטן מעירים אותי כל לילה במיוחד בחלק התחתון וגם בימין ובאמצע. הכאבים יוכלים להמשך שעות ופתאם יש הפוגה ואז חוזרים. גם יש לי יציאות מרובות שלא מובנות לי. לפעמים שאני עושה פיפי אז גם יש לי יציאה קצת מוזר. האם אלה תסמינים של סרטן המעי הגס? אני ממש חרדה ומפחדת. לא קרה לי מעולם כאלה כאבים בכלל ובטח שלא נמשכים תקופה כזאת ארוכה. תודה על תשובתך הכנה.

שלום לך , זה קצת לא תחום שלי אני מנתח קיבה וווטש . אבל את צריכה בירור , אין ספק קולונוסקופיה וסיטי בטן . יכול להיות יש דלקת במעי הגס השמאלי שמערבת גם את שלפוחית השתן . בסיטי וקולונו אפשר לאבחן בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה