בדיקת אולטראסאונד בטן ואאורטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

12/01/2020 | 06:24 | מאת: ליאן

דר שלום רב, עשיתי u.s. \בטן עליונהשבוע שעבר כולל כליות - 6705 כליות ואדרנלים - 6772 שלפוחית השתן - 6715 אאורטה - בדיקת סקר -6891 הבדיקה תקינה. אותה בדיקה עשיתי בדיוק לפני ארבע וחצי שנים. קראתי באינטרנט שבדיקת אאורטה עושים פעם אחת בחיים מגיל 65 גברים במיוחד וגם נשים שמעשנות, אני מעשנת. נכנסתי ללחץ שעשיתי את הבדיקה שוב אחרי שכתוב שלא עושים פעמיים אולי יש בבדיקה זו מסוכנות מסויימת. אשמח לדעתך כי אני ממש ממש לחוצה. תודה מקרב לב.

שלום לך , אני לא ממש מבין למה את שואלת אותי ? אני מניח ראית את התחום כירורגי שלי . כדי לפנות לרופא משפחה מתור התחלה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה