כאבים בפי הטבעת וכו..

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

15/11/2019 | 15:14 | מאת: ליליאן

שלום דוקטור. בזמן האחרון אני סובלת מכאבים בפי הטבעת .הכאבים חזקים ובאים בגלים.ומתגברים כשאני צרכיה ללכת לשרותים למספר 2(היות ויש לי גם שינוים ביציאות,בעיקר עצירות,אז זה כואב). לציין שאין לי דימום או טחורים אחרי היציאות.הכאבים הם כול הזמן.\ במקרה הקל אי נוחות והרגשת לחץ ובמקרה הגרוע הרגשת שריפה. ממה זה יכול לנבוע? היה לי גם תקופה של שבועים שהיתה לי פתאום מין צואה שחורה נמרחת מגעילה ומסריחה כזו.אז בדקתי באינטרנט וראיתי שייתכן וזה סרטן המעי הגס נדמה לי. היה רשום שם גם -אנמיה וחוסר תחושת התרוקנות-ששנהם התחילו לי לפני כמה חודשים.. לגבי חוסר תחושת התרוקנות מלאה לא נגשתי לרופא .. לגבי האנמיה הרופא אומר שזה לא הגייוני שיש לי אנמיה כי אין סיבה נראת לעין(מחזור כבד וכו'..). היה לנו סרטנים במשפחה(מילאומה,גרון וריאות) אבל עעד כמה שידוע חלי לא סרן במעי. אם זה אכן נשמע כמו חשד לסרטן מעי ,אשמח לדעת איזה בדיקות עושים לאבחון וכמה מהר ניתן לעשות אותם? אני צריכה לסוע לחו"ל ועדיף שאעשה אותם לםני כן.. ואם לא,אשמח לדעת מה זה אולי יכול להיות.. כי התטופעה שהכי מציקה לי זה השריפה והכאבים בפי הטבעת. תודה

שלום לך רק רציתי להבהיר , אני מומחה במחלות ושט וקיבה ופחות מתעסק במחלות מעיים . אבל לפי סיפור שלך ,אין לי ספק את צריכה לגשת לרופא גסטרו ולבצע קולונוסקופיה בהקדם . בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה