ריפלוקס בלי צרבת....

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

10/11/2019 | 21:57 | מאת: מתן

היי דוקטור איך אתה מסביר את זה שיש לי דלקת בוושט אבל אני לא מרגיש צרבת בחזה אלא רק עלייה של אוכל לפה?

שלום רב קודם כל אם יש רפלוקס זאת אומרת יש בעיה בשסתום ושטי התחתון . עכשיו שאלה מה הוא רפלוקס ? יש רפלוקס חומצי ויש מרתי . השני לא מרגישים כמו חומצי . כדי לבדוק סוג הרפלוקס צריך לבצע pHmetria. בהצלחה

11/11/2019 | 11:51 | מאת: מתן

תודה דוקטור על תשובה שלי לא חומצי בכלל פשוט רק מרגיש אוכל עולה לפה. פעם היה הרבה עולה עכשיו פחות בגלל כדורים איזה ריפלוקס יותר חמור?

לא חומצי יותר חמור

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה