רוק עם דם ביום יום ובבוקר

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

28/09/2019 | 21:14 | מאת: רינה

שלום אני בת 30 יש לי דלקת בוושט דרגה B לוקחת כדורים. לפעמים ביום אני מרגישה טעם של דם וכשאני יורקת יוצא עם הרוק דם גם בבוקר אני מאוד לחוצה אשמח לתשובה

שלום , מתי פעם אחרונה עשית גסטרו ? ואיזה טיפול את מקבלת ?

29/09/2019 | 16:26 | מאת: רינה

שלום עשיתי לפני כחודשיים התגלה שיש לי שריטות קטנות לאורך הוושט מטופלת בדקסילנט 60

הבנתי בהחלט , יכול להיות טעם של דם או אפילו רוק ורוד . מה שחשוב לראות תגובה לטיפול . זאת אומרת לחזור לגסטרוסקופיה אחרי תקופת הטיפול . עוד מה שחשוב לדעת מה היא סיבה לדלקת זאת בושט . מחלת רפלוקס , בקע סרעפתי ? בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה