בעיה של ריח בפה הרבה שנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

03/11/2018 | 21:49 | מאת: חן20

שלום, אני סובלת מריח בפה כבר מס׳ שנים. עשיתי כל בדיקה אפשרית, ופניתי לרופאים רבים בכל התחומים אמרו לי לבדוק את הכיוון שאולי זה נובע מהקיבה. במשך השנים ביצעתי בדיקות עבור חיידק הליקובקטר+קנדידה+בדיקת גסטרוסקופיה (דרך הפה) והכל יצא תקין. אשמח לדעת מה יכול להיות מקור הבעיה, ואיזה עוד בדיקה/כיוון ניתן לבדוק. תודה מראש

בהחלט , זאת בעיה . אני מסכים שלפעמים רח מהפה המקור הוא מחלות ושט או קיבה . אני הייתי ממליץ על אותו בירור שעברת . אם יצא הכל תקין . אפשר להיות שקט . כדי להמשיך מעקב בגסטרו . אני לא רואה סיבה כירורגית לבעיה הזאת . בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה